Eski Bandırmaspor'lu Muhittin, Erdek'te

Eski Bandırmaspor

Muhittin Güven Bandırmaspor'dan takım arkadaşı olup, hâlen Erdekspor alt yapısında görev yapan Cavit Aydın'la buluşarak, özlem giderdi.

Bandırmaspor'un eski futbolcularından Muhittin Güven, yaz tatilini Erdek'te geçiriyor.

1969-1974 yılları arasında bordo-beyazlı formayı başarıyla temsil eden Muhittin, yaz tatilini geçirdiği Erdek'te, Bandırmaspor'dan takım arkadaşı olup, hâlen Erdekspor alt yapısında görev yapan Cavit Aydın'la buluşarak, özlem giderdi.

Bandırmaspor'da forma giydiği yılların kendisi açısından özel bir önem taşıdığını vurgulayan Muhittin Güven, unutamadığı maçın ise 1970 yılında, Bandırma'da son dakika golüyle 2-1 kazandıkları Trabzonspor karşılaşması olduğuna işaret ederken, şunları söyledi:

Bandırmaspor'a, İstanbulspor takımından geldim. Solaçık mevkiinde oynuyordum ama Bandırmaspor'da sağbek olarak görev yaptım. 1970 yılında, Trabzonspor ile oynadığımız maçı unutmama olanak yok. O yıl, Trabzonspor'da başta gol kralı Necmi olmak üzere çok iyi futbolcular vardı. Sezonun son karşılaşmasıydı ve Trabzonspor, berabere bile kalsa şampiyon olacaktı. Karşılaşmanın son dakikasına 1-1 beraberlikle girdik. Son dakikada, benim yaptığım ortada Nevzat, topu filelerle buluşturunca maçı 2-1 kazanarak, Trabzonspor'u şampiyonluktan ettik. Trabzonspor'lu futbolcular, üzüntülerinden, bu golün ardından sahadan uzun süre çıkamadı.”

Bugün de Bandırmaspor'un maçlarını yakından izlediğini vurgularken, yaşamını sürdürdüğü İstanbul'dan, istenildiği takdirde bordo-beyazlı kulübe her çeşit desteği vermeye hazır bulunduğunu belirten Bandırmaspor'un eski futbolcularından 62 yaşındaki Muhittin Güven, Bandırma'da futbol oynadığı yıllarda, Bandırma Belediyesi'nde Fen İşleri Müdürü olarak görev yapan Hasan Ünver'in kızı Emel ile yaşamını birleştirmişti.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı